Jun
19

Google, bing és yahoo webmester eszközök

06/19/2020 12:00 AM by H.Péter in Seo - keresőoptimalizálás


A Webmester eszközök webes fejlesztők számára nyújt szolgáltatások, ideértve a SEO, a Search Engine, a Domain Checkups és a HTML parancsfájlok készítéséhez szükséges eszközöket.

google

A Google Webmester Eszközök egy ingyenes webszolgáltatás. Az eszközkészlet lehetővé teszi a webmestereknek, az indexelési állapot ellenőrzését és a webhely láthatóságának optimalizálását. Lehetőségek:

* Nyújtsa be és ellenőrizze a webhelytérképeket. Google több sitemap feltöltést engedélyez!

* Sorolja fel a webhelyre mutató belső és külső oldalakat.

* Ellenőrizze és állítsa be a feltérképezési sebességet, és tekintse meg a statisztikai adatokat arról, hogy a Googlebot (a Google webcrawler) hogyan fér hozzá, hogyan látja az adott webhelyhez.

* Generáljon egy robots.txt fájlt, majd ez után ellenőrizze azt.

* Határozza meg, hogy a Google által végzett kulcsszókeresések eredményeként a webhely felkerült a keresőmotorok eredményoldalára, és milyenek az átkattintási arányok.

* Állítson be egy preferált domaint, amely meghatározza, hogy a webhely URL-je hogyan jelenjen meg a keresőmotor találati oldalain.

bing

A Bing Webmaster Center lehetővé teszi a webmesterek számára, hogy weboldalaikat felvegyék a Bing Index robotra. A szolgáltatás eszközöket kínál a webmesterek számára, a weboldaluk feltérképezésére és indexelésére. A webhelytérkép létrehozásának, benyújtásának és ping-készítésének, a weboldal statisztikáinak, a tartalom benyújtásának konszolidációjának, valamint az új tartalom és a közösségi erőforrásoknak a hibaelhárítására. Eszközök:

* A feltérképezési problémák vizsgálata lehetővé teszik a webmesterek számára, hogy felfedezzék a webhelyükkel kapcsolatos lehetséges problémákat. Például a Fájl nem található (404) hibákat, amelyeket a REP blokkol, hosszú dinamikus URL-k és nem támogatott tartalomtípusok.

* A backlink adatok ellenőrzése, lehetővé teszik a webmesterek számára, hogy hozzáférjenek linkek, hivatkozások adataihoz.

* Speciális szűrés használhat.

* Az adatok letöltése, lehetővé teszi a webmesterek számára az első 1000 eredmény elérését CSV-fájlban, eredmények elemzése céljából.

* Kulcsszó kereső eszköz, amivel kulcsszavakat kereshet.

* Robot.txt feltöltés és érvényesítés 

* HTTP-hitelesítési lehetőség 

* Kimenő linkek vizsgálata 

jehu

A Yahoo Site Explorer egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi az információk megtekintését a Yahoo! keresési indexében. Azok a webmesterek, akik speciális hitelesítési kódot adnak hozzá webhelyükhőz, jogosultak lesznek az eszközök használatára. Lehetőségek:

* Nyújtsa be webhelytérképeket.

* Nyújtson be legfeljebb 20 domain eltávolításra irányuló URL-t a Yahoo! -Hoz.

* Írja át a dinamikus URL-eket, vagy távolítsa el a dinamikus paramétereket, vagy egy paraméter alapértelmezett értékét használja.

* Nyújtsa be a Yahoo Search Monkey hírcsatornáit.

* Tekintse meg azokat a hibákat, amelyeket a Yahoo a webhely feltérképezése során tapasztalt.


Seo Help csapat

A seo help oldal a technikai seo -val és az azt segítő eszközökkel foglalkozik. Egyedi és jól megírt eszközöket biztosítunk webmestereknek, hogy keresöoptimalizálásukat egyszerűbbé tegyük. Továbbá próbálunk egyéb információkkal segíteni munkájukat, blogunk segítségével. Amennyiben hozzá tudna járulni az oldalunk fejlődéséhez, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.