Page Speed Checker - oldal sebesség ellenőrző


Entrez une URLSur Page Speed Checker - oldal sebesség ellenőrző

2010-ben a Google bejelentette, hogy az oldal sebessége befolyásolja a webhely rangsorolását. Valójában arra az időre utal, amikor a látogatónak meg kell várnia, amíg az oldal teljesen betöltődik . Az e-kereskedelmi webhelyek oldalbetöltése átlagosan 7 másodpercet vesz igénybe, míg az ideális betöltési idő körülbelül 3 másodperc vagy kevesebb.

 

Ami azt illeti, hatással van a közönség felhasználói élményére . A rossz UX bevételkiesésbe kerülhet, ha a célpontnak túl sokáig kell várnia arra, hogy megszerezze, amit keres. Csak bezárják az Ön weboldalát. Mindenekelőtt a lassú oldalbetöltést a keresőmotorok büntetik, és hatással van a rangsorolásra , mind mobil, mind asztali eszközökön. A Google azt mondja:

 

"A hosszabb betöltési idejű erőforrásokhoz képest rövid betöltési idővel rendelkező erőforrások keresési eredményei előadási sorrendben népszerűsíthetők, és a hosszabb betöltési idővel rendelkező erőforrások keresési eredményei lefokozhatók."

 

Valójában a Google összehasonlítja webhelyét versenytársaival egy adott szegmensben, és bónuszpontot rendel hozzá, függetlenül attól, hogy Ön a leggyorsabb. De légy óvatos, ez a jelzés nem egyoldalúan történik: figyelembe veszi az országot, eszközt vagy hálózatot.

 

Tehát néhány tényezőre kell összpontosítania az oldal sebességének javítása érdekében.

 

Mi csökkentheti az oldal sebességét?

A vendéglátója : megkapja, amit fizetett. Hosszú távon az olcsó ajánlat károsíthatja az oldal sebességét. Válassza ki a megfelelő gazdát, amely megfelel az üzleti méretének.

Túl nagy képek : a betöltéshez túl nehéz képek valóban csökkenthetik az oldal sebességét. Ennek oka gyakran a megjegyzésekben szereplő extra adatok vagy a tömörítés hiánya. Inkább a PNG-t részesítse előnyben azoknál a képeknél, amelyek nem igényelnek nagy részletességet, például logók és JPEG fényképek esetén.

Külső beágyazott adathordozók : A külső adathordozók, mint például a videók, nagyon értékesek, de jelentősen csökkenthetik a betöltési időt. A töltési idő megszerzése érdekében a videókat saját szerverén tárolja.

Optimalizálatlan böngésző, bővítmények és alkalmazás : tesztelje webhelyét minden böngészőben, mivel ezek nem ugyanúgy töltik be a webhelyet. Sőt, az olyan alkalmazások, mint a Flash, komolyan csökkenthetik az oldal sebességét.

Túl sok hirdetés : nem csak a látogatókat zavarja, sok hirdetés hátránya az oldal sebességének lassítása.

Az Ön témája : néhány magas hatású, sok effektet tartalmazó téma megbüntetheti az oldal betöltését.

Modulok : Egyes közösségi gombok vagy megjegyzésterületek hatással lehetnek az oldal sebességére.

Kétsoros kód : ha a HTML / CSS nem hatékony vagy túl sűrű, csökkenti az oldal sebességét.


Seo Help csapat

A seo help oldal a technikai seo -val és az azt segítő eszközökkel foglalkozik. Egyedi és jól megírt eszközöket biztosítunk webmestereknek, hogy keresöoptimalizálásukat egyszerűbbé tegyük. Továbbá próbálunk egyéb információkkal segíteni munkájukat, blogunk segítségével. Amennyiben hozzá tudna járulni az oldalunk fejlődéséhez, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.