Jul
30

Mi az a helyi SEO? Helyi Search Marketing optimalizálási útmutató

07/30/2021 12:00 AM by H.Péter in Seo hírek


Ebben az útmutatóban válaszolunk a „mi a helyi SEO?” Kérdésre.

Továbbá túllépünk a helyi keresés és annak működésének meghatározásán, lefedve a helyi SEO marketing fontosságát és a vállalkozás segítésének különböző módjait.

De ez még nem minden…

Az alábbiakban példákat talál a helyi keresési marketingre, valamint áttekintést arról, hogyan hozhat létre helyi keresési optimalizálási stratégiát vállalkozása számára.

Ennek a bejegyzésnek a végére megérti a helyi keresés lényeges elemeit és azt, hogy a SEO hogyan teheti vállalkozását jobban megtalálhatóvá a helyi területen.

Mi az a helyi SEO?

A helyi SEO egy keresőoptimalizálási stratégia, amely segíti a vállalkozásokat a láthatóság növelésében a helyi keresési eredménylistákban. A helyi SEO marketing a legjobban alkalmas olyan vállalkozások számára, amelyek fizikai hellyel rendelkeznek. A jó helyi keresésoptimalizálási gyakorlatok rangsorolják egy vállalkozást a Google -ban egy helyi területen, hogy több ügyfelet szerezzenek.

A helyi keresőmarketing alapjai közé tartozik az optimalizált tartalom, az oldalas SEO és a linképítés, amelyek mindegyike lokalizált szándékkal összpontosít.

A helyi SEO stratégia optimalizálja az olyan földrajzi helyeket célzó lekérdezéseket, mint:

  • [szolgáltatás típusa] a közelemben
  • [típusú vállalkozás] a közelemben
  • [szolgáltatás típusa] + [város neve]
  • [vállalkozás típusa] + [város neve]

Most, hogy ismeri a helyi SEO alapgondolatát, térjünk át a helyi keresésre és annak működésére.

Mi a helyi keresés?

A helyi keresés a keresőmotorok használata termékek és szolgáltatások keresésére földrajzilag korlátozott keresési feltételek alapján. A helyi keresési lekérdezéseket elemzik a helyi üzleti adatok strukturált adatbázisa alapján, hogy releváns javaslatokat találjanak. A helyi keresések telefonszámokat, címeket, webhelyeket, véleményeket és fényképeket jelenítenek meg a helyi vállalkozások számára.

A helyi keresés segítségével téglagyártó vállalkozások találhatók fizikai helyekkel. A legtöbb helyi keresés célja, hogy offline tranzakciót kössön egy vállalkozással, például élelmiszerbolttal, orvosi rendelővel, étteremmel, villanyszerelővel vagy tetőfedő céggel.

Hogyan működik a helyi SEO?

A helyi SEO úgy működik, hogy rangsorol egy vállalkozást a keresőmotorban földrajzi lekérdezések alapján. Amikor egy felhasználó keresést végez, a Google átnézi az indexét, hogy a felhasználó tartózkodási helye alapján a legjobb eredményt adja az adott lekérdezéshez. A helyi SEO a rangsorolási tényezők meghatározott készletét használja a helyi keresési eredmények rangsorolásához.

A megfelelő keresésoptimalizálással tudathatja a Google -lal, hogy vállalkozása egy adott területen található, és a keresési lekérdezések alapján meg kell jeleníteni az adott helyen lévő ügyfelek számára.

Mi a különbség a SEO és a helyi SEO között?

A különbség a SEO és a helyi SEO között az, hogy a hagyományos SEO a webhely országos vagy globális láthatóságának javítására összpontosít, míg a helyi SEO arra törekszik, hogy elfogja a forgalmat a helyi területen, például városokban vagy régiókban lévő keresőktől. A SEO és a helyi SEO különböző keresőoptimalizálási stratégiákat alkalmaz.

Elolvashatja a hozzászólásomat arról, hogy mi az organikus SEO, ha további részleteket szeretne megtudni erről a témáról.

Ebben az útmutatóban később áttekintjük a helyi SEO tipikus stratégiáját.

De először nézzük át, miért fontos a helyi SEO, és tekintsünk példákat a helyi keresésre online.

Fontos a helyi SEO?

A helyi SEO azért fontos, mert segít a vállalkozásoknak kiemelkedni a keresőmotorokban. A helyi SEO stratégia több forgalmat irányíthat a vállalkozáshoz online potenciális ügyfelek, hívások és személyes látogatások révén. A helyi keresőoptimalizálás fontos ahhoz, hogy vonzza azokat az embereket, akik kifejezetten a vállalkozás által kínált termékeket vagy szolgáltatásokat keresik.

Íme néhány statisztika arról, hogy miért fontos a helyi SEO:

  • A Google -keresések 46% -a helyi információkat keres. (Forrás:  GoGulf )
  • A helyi keresést végző fogyasztók 72% -a öt mérföldön belüli üzletet keresett fel. (Forrás:  HubSpot Marketing Statistics ) 
  • Az emberek 97% -a többet tud meg egy helyi cégről online, mint bárhol máshol. (Forrás:  SEO Tribunal )
  • A „közelemben” vagy a „közeli” típusú keresések több mint 900% -kal nőttek két év alatt. (Forrás:  Chat Meter )
  •  A keresők 92% -a vállalkozásokat választ a helyi keresési eredmények első oldalán. (Forrás:  SEO szakértő )
  • A helyalapú mobilkeresések 78% -a offline vásárlást eredményez. (Forrás:  SEO Tribunal )

Mi a példa a helyi keresésre?

A helyi keresésekre példa az „ügyvéd Atlanta belvárosában”, „Washington DC szállodái”, „manhattani tornatermek”, „étterem Los Angelesben”, „rendezvényszervező a közelemben” és az „autókereskedő a közelemben”. A helyi keresés online információkat keres egy földrajzi helyen lévő vállalkozásról azzal a szándékkal, hogy offline tranzakciót hajtson végre.

Az alábbiakban két példa látható arra, hogyan jelenik meg a helyi keresés a Google keresőmotorjában.

Az első helyi keresési példa a Google Helyi csomagot jeleníti meg, amely a keresési eredmények azon része, amely a lekérdezéséhez kapcsolódó három helyi vállalkozást mutatja be.

A Helyi csomag tartalmazza a vállalkozás nevét, címét, telefonszámát, véleményezési értékeléseit, nyitvatartási idejét, a webhely linkjét és a Google Térképhez vezető útvonaltervet.

 

Az alábbi második helyi keresési példa a Localized Organic eredményeit jeleníti meg, amelyek a Local Pack találatai alatt jelennek meg.

A lokalizált organikus találatok szabványos keresési eredménylistáknak tűnnek a webhely URL -jével, címével és leírásával. A helyi organikus találatok nem tartalmaznak üzleti kapcsolattartási adatokat, hacsak nem szándékosan adják hozzá a metaleírási mezőhöz.

 

Mi a helyi SEO stratégia?

A helyi SEO stratégia olyan optimalizációk kombinációja, amelyek növelhetik egy vállalkozás láthatóságát a Local Pack és a Localized Organic keresőmotor találatai között. A jó helyi keresési stratégiának három pillére van: közelség, fontosság és relevancia.

Annak érdekében, hogy a helyi SEO marketinggel rendelkező vállalkozások magasabb rangsorokat érjenek el, egy jó stratégia a következőket tartalmazza:


Seo Help csapat

A seo help oldal a technikai seo -val és az azt segítő eszközökkel foglalkozik. Egyedi és jól megírt eszközöket biztosítunk webmestereknek, hogy keresöoptimalizálásukat egyszerűbbé tegyük. Továbbá próbálunk egyéb információkkal segíteni munkájukat, blogunk segítségével. Amennyiben hozzá tudna járulni az oldalunk fejlődéséhez, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.