Dec
23

Yoast részesedést szeretne a....

12/23/2020 12:00 AM Írta: H.Péter Kategória: Seo hírek


A Yoast SEO alapítói részesedést szereznek az amszterdami központú blockchain startup WordProof-ban
 


A WordPress legnépszerűbb SEO beépülő moduljának , a Yoastnak alapítói és tulajdonosai részesedést szereztek a holland WordProof startupban . A Yoast alapítója, Joost de Valk, Marieke van de Rakt vezérigazgató és csapata több mint 10 millió felhasználót, szakértelmet és nagy hálózatot hoz a WordProofhoz, akik célja az internet biztonságosabbá tétele a blockchain technológia segítségével.

A 2019-ben alapított WordProof azon feladata, hogy helyreállítsa az internet iránti bizalmat, küzdjön a csalások és az álhírek ellen az „Időbélyegző ökoszisztémájával”. Ez a több blokkláncot támogató technológia lehetővé teszi a fogyasztók és a keresőmotorok számára, hogy ellenőrizzék a tartalom forrását. Jelenleg a WordProof egy felhasználóbarát WordPress-bővítményt kínál, amely az összes webhely körülbelül egyharmadához hozzáférést biztosít az Időbélyeg ökoszisztémához. A dokumentumok időbélyegzésére is lehetőség van önálló eszközzel. 

A 2016-ban alapított Yoast fenntartja a Yoast SEO plugint. Ez a plugin több mint 10 millió webhelyen aktív, és számos WordPress webhely eleme, és a top 3 legnépszerűbb WordPress beépülő modul egyike. Eddig a startup több mint 100 alkalmazottból álló csapatot gyarapított, több mint 90 alkalmazottal a hollandiai Wijchenben. 

A Yoast alapítóival a fedélzetén a Wordproof időbélyegző tartalmat kínálhat az interneten keresőmotorok optimalizálásával kombinálva, lehetőséget kínálva az internetes hamis hírek és csalások elleni küzdelemre. "Joost és Marieke értékes szakértelmet nyújtanak, amelyek segítenek az univerzális időbélyeg-szabvány létrehozásában, biztosítva, hogy a keresők a lehető legjobb módon indexelhessék a weboldalt" - kommentálta a WordProof alapítója és vezérigazgatója, Sebastiaan van der Lans. 

„Kiadói szempontból a játék igazodása, a szerzőség bizonyításának képessége, annak egyértelmű bizonyítása, hogy egy adott tartalommal voltál az első. A WordProof segítségével soha nem látott integritás nyílt forráskódú módon hozható be a tartalomkiadás és az e-kereskedelem világába, ami fantasztikus lehetőségeket teremt a közösségi megosztó oldalak és a keresőmotorok számára ”- mondta a Yoast alapítója, Joost de Valk.

A közelmúltban a WordProof azt is bejelentette, hogy támogatást kapott a Block.one EOS VC Grant programjából és a Noord-Holland Innovációs Alap finanszírozásából. Ezt követően a WordProof 1 millió eurót kapott Európa „Blockchains for Social Good” versenyén, miután megszerezte az első helyet az utolsó fordulóban.


Seo Help csapat

A seo help oldal a technikai seo -val és az azt segítő eszközökkel foglalkozik. Egyedi és jól megírt eszközöket biztosítunk webmestereknek, hogy keresöoptimalizálásukat egyszerűbbé tegyük. Továbbá próbálunk egyéb információkkal segíteni munkájukat, blogunk segítségével. Amennyiben hozzá tudna járulni az oldalunk fejlődéséhez, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.