Dec
26

CMS előrejelzések: Mire kell figyelni az elkövetkező évben

12/26/2020 12:00 AM Írta: K. Balázs Kategória: Seo hírek


Progress vezető piaci stratégiája részletezi, hogy 2020 hogyan viszi le a nyomást 2021-re, és milyen témákat és trendeket fogunk látni az új évben.

  • A tartalom létrehozása már használja az AI-t. Alig vettük észre, hogy az Office-alkalmazások javasolják a Word változásainak írását, tervezési segítséget nyújtanak a PowerPoint-ban és javítják az Excel diagramokat. A CMS-nek közvetlen és közvetett haszna lesz, mivel számíthatunk arra, amit nem is láttunk.
  • A CMS platformokkal integrált csevegési képesség, mint például a Progress® NativeChat esetében, asztali tétet jelent minden komoly CMS számára, amely a teljes digitális élményt reméli.
  • A portálok modern biztonsággal, keresési lehetőségekkel, chatbotokkal, mobil és IoT képességekkel, mesterséges intelligenciával és gépi tanulási képességekkel szolgálnak, szolgáltatást és önkiszolgáló szolgáltatást nyújtanak az iparágak számára olyan változatosak, mint a gyártás, a biztosítás és az egészségügy. A több webhelyet kínáló CMS-platformok kínálják a digitális portálokhoz szükséges csatlakozási és integrációs képességeket.
  • Az élszámítás az adatfeldolgozást közelebb hozza az adatgyűjtés forrásához. Fizikai eszközök, ködcsomópontok, bárhol, ahol hálózati kapcsolat van, elvégzik a feldolgozást. A boltok folyosói felett, az irodai mennyezeten vagy az utak mentén lesznek.
  • A fej nélküli CMS az API első, a felhő az első és az IT központú. Az eredmény egy rugalmas, mozgékony és gyors tartalomkezelés, amely elősegíti a fajta legjobb fejlődését bármely csatorna vagy szolgáltatás kimenetére: web, mobil, hang, kioszk és azon kívül.
  • A fejlesztők a .NET Core-t akarják. Ezzel gyorsabban tudják megvalósítani projektjeiket, több platformon és eszközön keresztül. Várja, hogy ez a csoport, amely nagyban befolyásolja a CMS vásárlási döntését, ragaszkodjon a .NET Core-hoz. A CMS-t anélkül is figyelmen kívül hagyjuk.

A mesterséges intelligencia finom változásokat hoz

A Kroger és a Microsoft digitális polcokat hoz a téglafalú élelmiszerboltokba, ahol az árucikkek mellett hirdetések jelennek meg, és az árak menet közben változnak. Ilyen példákkal a CMS-vezérelt kereskedelemnek reagálnia kell az online és offline tapasztalatok megjelenésével.

A tartalom létrehozása már használja az AI-t . Alig vettük észre, hogy az Office-alkalmazások javasolják a Word változásainak írását, tervezési segítséget nyújtanak a PowerPoint-ban és javítják az Excel diagramokat. A CMS-nek közvetlen és közvetett haszna lesz, mivel számíthatunk arra, amit nem is láttunk.

A chatbotok mindenhol ott lesznek - és az ügyfelek sem lesznek okosabbak

Az első chatbotok ügyetlenek és nyilvánvalóak voltak. Hamarosan nehéz lesz megmondani, hogy első vonalbeli támogatásunk emberi vagy robot-e. Nem fogunk érdekelni - ha megkapjuk a szükséges segítséget, és adott esetben simán átadjuk valódi embernek.

A CMS platformokkal integrált csevegési képesség, mint például a Progress® NativeChat esetében, asztali tétet jelent minden komoly CMS számára, amely a teljes digitális élményt reméli.

A CMS platformokkal létrehozott digitális portálok elterjednek

Amikor a COVID-19 alkalmazottait és ügyfeleit egyaránt elhagyta, a technológiailag ügyes szervezetek és kormányzati szervezetek hatékonyan reagáltak olyan megoldásokra, amelyek jobb, vonzóbb digitális élményeket teremtenek.

2020 májusában a Gartner beszámolt arról, hogy a pénzügyi vezetők 74% -a folyamatosan távoli munkalehetőségeket kíván növelni szervezetei számára. A modern, interaktív portál megkönnyíti a távmunkát, az üzleti folyamatok és az ügyfélszolgálat fejlesztésének mechanizmusaként működik.

A portálok modern biztonsággal, keresési lehetőségekkel, chatbotokkal, mobil és IoT képességekkel, mesterséges intelligenciával és gépi tanulási képességekkel szolgálnak, szolgáltatást és önkiszolgáló szolgáltatást nyújtanak az iparágak számára olyan változatosak, mint a gyártás, a biztosítás és az egészségügy.

A hagyományos portálszoftver nem megfelelő és nem is szükséges ehhez a feladathoz. Az olyan CMS platformok, amelyek több telephelyes képességekkel rendelkeznek, például a Progress® Sitefinity®, kínálják a digitális portálokhoz szükséges csatlakozási és integrációs képességeket.

Az éles számítástechnika hatékonyságot, személyre szabást és biztonságot jelent a vállalkozások számára - a CMS platformok központosított irányítást biztosítanak

2021-ben több felhőszámítást fogunk látni. Ennek része lesz élszámítás, mivel az alacsony késleltetést igénylő (SaaS-nál gyorsabb) alkalmazások szaporodnak. Az élszámítás nem új keletű, de az 5G megjelenése elősegíti gyorsabb növekedését. A sebesség elősegíti az innovációt.

Az élszámítás az adatfeldolgozást közelebb hozza az adatgyűjtés forrásához. Fizikai eszközök, ködcsomópontok, bárhol, ahol hálózati kapcsolat van, elvégzik a feldolgozást. A boltok folyosói felett, az irodai mennyezeten vagy az utak mentén lesznek.

Az autonóm járművek és a robotika ezt megkövetelik, de a technológiának több gyalogos felhasználása is van. Például az élelmiszerbolt-láncok egyike a korai alkalmazóknak.

A hiperszemélyesítés olyan helyeken fog bekövetkezni, amelyekre még soha nem volt lehetőség. Képzeljen el egy bevásárló listát mobileszközén, amely dinamikusan alkalmazkodik helyzetéhez és útjához az áruház folyosóin keresztül.

A tartalomkezelő rendszerek számára előnyös lesz, mivel a személyre szabás hatékonyabbá válik, és kevésbé korlátozza a központosított feldolgozás és tárolás. A biztonság és az adatvédelem az elosztott folyamatok és információk révén javulni fog.

A kaliforniai Aruba Networks , Santa Clara kutatása szerint a vállalkozásoknak olyan megoldásokat kell keresniük, amelyek az összes tartományt egyetlen felhőalapú üvegtábláról kezelik. A tartalomkezelés könnyen alkalmazkodik ehhez a modellhez, de elvárja, hogy a legtöbb megvalósításhoz több webhelyre és több csatornára van szükség.

Igaz, tiszta játék nélküli, fej nélküli CMS-gyártók szükség esetén szétválasztott megoldásokat kínálnak

A csatolt CMS elválaszthatatlanul összeköti a háttér-adminisztrációt és a kezelőfelület-kijelzőt, de mivel a legtöbb vállalkozás integrációra szorul a háttér-alapon, és a frontend több csatornájára van szükség, a modern CMS-platformok fejetlenek vagy leválasztottak.

Mind a fej nélküli, mind a leválasztott opciók elkülönítik a tartalmat a prezentációtól és API integrációt kínálnak, de a valódi fej nélküli CMS platformokból hiányoznak a nem technikai felhasználók számára tervezett weboldal-fejlesztési alkalmazások.

A fej nélküli CMS az API első, a felhő az első és az IT központú. Az eredmény egy rugalmas, mozgékony és gyors tartalomkezelés, amely elősegíti a fajta legjobb fejlődését bármely csatorna vagy szolgáltatás kimenetére: web, mobil, hang, kioszk és azon kívül.

Ezeknek az igaz, tiszta játék nélküli fej nélküli szállítóknak (és a saját készítésű, a legjobb fajta filozófiájuknak) egyik kritikája az, hogy túlzottan a fejlesztői csapatoktól függenek az ügyfelek, akiknek nincsenek WYSIWYG lehetőségek.

Úgy látom, hogy ezek a gyártók egyre nagyobb valószínűséggel javasolnak vagy hoznak létre alkalmazásokat weboldalak létrehozására az üzenetküldés részeként - egy barkácsolással szétválasztott rendszer!


Seo Help csapat

A seo help oldal a technikai seo -val és az azt segítő eszközökkel foglalkozik. Egyedi és jól megírt eszközöket biztosítunk webmestereknek, hogy keresöoptimalizálásukat egyszerűbbé tegyük. Továbbá próbálunk egyéb információkkal segíteni munkájukat, blogunk segítségével. Amennyiben hozzá tudna járulni az oldalunk fejlődéséhez, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.